Friday, January 05, 2007

Fantastisk cardmaker and artist Anna Wight..Ni måste bara kolla in hennes blogg där hon lär ut tips på att färglägga som hon....
Anna Wight jag vet inte hur jag hittade henne, men visst är hon fantastiskt, hennes sätt att färglägga och jag gillar ju alla ramar..man förstår att är hon ju designer åt 3 stora företag i USA..
Om jag förstår det rätt så använder hon typ akvarell pennor...jag är inte så duktig på engelska så ni får gärna berätta vad det är för pennor...*intressant*

4 comments:

Anna said...

Hej!
Kolla in Annas blogg. Hon har varit in här på din sida :)
Kul!

Ha en bra dag.

Mvh Anna Göransson

Monica said...

Cool tjej!

Evelina said...

Wow! underbara kort och duktig tjej :-)

Jag tror inte det är akvarellpennor eller vattenfärgspennor hon använder utan "vanliga" oljebaserade färgpennor som typ Polychromos från Faber Castell. Sen blandar hon färgerna med "stompar" som hon doppar i något förtunningsmedel som man egetligen brukar använda vid oljemålning. Gissar att det är något liknande Beckers luktfria förtunning för oljefärg. Observera att detta är vad jag TROR ;-)

Spännande sätt, och det blev väldigt snyggt. Blev så sugen på att prova. Undrar om man har nåt förtunningsmedel kvar i den gamla oljemålningslådan ? ;-)

Fast jag måste ju säga att din färgläggning inte går av för hackor den heller :-)

/Evelina

Louise said...

Verkligen kul attse att hon oxå har varit på din sida och försökt att översätta din svenska text....;)