Monday, January 22, 2007

Händelserik helg...

Resan till Stockholm var inga problem, jag åkte direkt till Fomex på stockholms mässan och träffade Barbro och John från magnolia, genast fick jag ett påse gosaker.. bla, dessa små söta magpie i silver att förvara mina dies i ..perfekt eftersom jag har växt ur min pärm sedan länge, och nu kan organisera om lite..

Mässan i stort har gått bra, jag har gjort kort och demat , sprungit runt och kollat andra dema. Marie på scraproom, var där tillsammans med Helena på scraphouse .
Marie demade Quickkutz nya revolution för mig..så nu är jag ju helt såld, vad fina saker man kan göra med dessa större tags och mini album...

Innan jag åkte kom mina pennor, så när jag skulle åka bestämde jag mig för att bara ta med dom, och inte distresserna...så jag kunde ge pennorna en chans..jag kommer att berätta mer om dom men..än så länge kan jag säga att pennorna ger läckra effekter på tex kläderna på de små änglarna..men blir inte bra i ansikten.

Så pennorna kommer att vara ett kompliment och inte istället för..

Fredag kvällen bjöd på trevlig sällskap av Barbro och John på hotell restaurangen..vi höll oss till vår tradition och åt en hamburger tallrik ;-) Vi har så trevligt ihop!

Lördag kvällen bjöd oxå på trevligt sällskap av Marie en av tjejerna bakom scrappakalja, Helene, Monnah, god mat och härliga och givande samtal..tack tjejer för helgen..saknar er redan..

Under lördag kvällen började det snö enormt..jag började bli lite orolig eftersom jag skulle flyga hem på söndag fm..ringde till Arlanda och kollade om det var några inställda flyg..men det skulle gå som vanligt.

När jag kom till Arlanda satte jag mig för att ta en fika och vänta på planet..ca 1 meter ifrån mig kommer Foppa med dam sällskap och satter sig..*KUL* att se en kändis, andra kändisar på denna resan är *Karin med håret* från Klister och Äntligen hemma, Pekka Heino strosade tillsammans med maken på Formex...Ja, ja åter till resan..planet kommer..det bli försenat ca 10 minuter pga att de ska spruta vingarna med någon orange vätska...och vad händer jo, det börjar läcka in i planet...så flyvärdinnorna och kaptenen står och håller papper eftersom det droppar in så mycket..

Vi får kliva av planet och de meddelar att om de inte hittar ett annat plan så blir resan inställd..men vi får tillslut ett annat plan, så vi landar i Kalmar med 2,5 timmes försening, då har vi flygit med ett plan som hade frusna vatten tankar vilket gjorde att ACn inte funkade så alla passagerare såg ut som kokta kräftor när vi klev av..

Idag är jag VAB hemma, Madicken har varit vaken ca 10 ggr i natt och gråtit och sagt att hon hade ont i örat..men nu verkar det inte vara något..så vi går väl i morgon så får vi se vad som händer...

Orkar någon läsa denna novellen?? ;-)


17 comments:

Petraso said...

Ojoj va vad du hunnit mycket....
Fick skvallrat lite om vad du demat... på Formex...;)
Ska bli kul och ses i Göteborg! Då ska vi ordna lite drag.... kanske vmmlar det inte så mycket kändisar men vi Kungälvs maffian kanske duger :)
Längtar efter alla nyheter som kommer landa snart....
Hoppas det inte är någon fara med Madicken ont i öronen är inte kul alls.

Kicki said...

Det verkar ha varit en händelserik och trevlig resa!
Ska bli skoj att få höra mer om pennorna! Är lite sugen att testa jag med. :-)

Kram Kicki

Lilo said...

Jaaa då! Jag läste allt minsann! Synd att jag inte fick vara på mässan och träffa dig igen! =)

Ankie said...

Det händer mycket här i Stockholm...
Eftersom jag missade dig på mässan i går så får jag väl åka ner till Göteborg och kolla in vad som händer där hihi.

Muffin said...

Kul att läsa om din helg (och alla strapatser med flyget). Ska bli så spännande att se vad du gör med pennorna.
/Muffin

camilla said...

Va kul de e att läsa så mycke..du har verkligen hittat på mycke på resan...kul...jasså Foppa har flickvän nu, de har jag inte läst i se&hör..haha
Camilla

Hilde said...

Hei!
Håper du har hatt en fin helg til tross for fyl trøbbel!!
Gratulerer som juri medlem i scrappefeber... Gleder meg til dette!!
Og så sees vi kans kje i Gøteborg i beg av mars.... ser ut til at det blir tur på meg... gleder meg!!

Hilde

Hilde said...

selvsagt mener jeg FLY trøbbel ikke FYL støbbel *LOL*

Anonymous said...

Oj det var en händelserik helg. Hade också velat gått på mässa. Hörde att du träffat lite ljusdalingar där. Synd att det är så långt för dig att åka, annars hade du kunnat dema lite för oss häruppe.

Många kramar
Maria Eklund

Malin said...

Du verkar ha haft en roligt resa! Kul att få vimla lite i stora staden o kolla in kändislivet!! skönt att du kom hem trots snöovädret.

maria said...

Åh, så mycke spänning du har varit med om i helgen.Men nu e jag nyfiken, vad har du skapat? Låter spännande det där med QK:en.
Maria

Sanna F said...

Vad spännande saker du varit med om och vad kul att vara på mässan..
Nu är jag nyfiken och vill se några kort du har gjort med de nya pennorna!!!

MiaMaria said...

Jag orkade också läsa allt. Det är ju otroligt att man kan flyga Stockholm - Kalmar på bara 45 minuter (om inget går fel då). Min moster gör det varje vecka i vissa perioder.

Ska bli spännande att se hur pennorna blir :) och lite annat som du gjort.

Åsa/asamia said...

Verkar vara ett riktigt äventyr du varit ute på ;0)
Kul med mässan, den skulle jag ha velat va med på.
Ser fram emot lite kortinspiration här framöver. Kika gärna in på det jag sysslat med i helgen på bloggen.

Monica said...

Jaaa, visst var det en trevlig helg?! Det var så roligt att träffa dig!!! Ditt fina, omtänksamma kort står nu på mitt nattygsbord och pryder sin plats. Tänk att du redan hunnit pyssla igen. Jag är helt slut jag. :-)

Mysmasken said...

Jag orkade :D
Nu vill jag gärna se några kort du skapat med pennorna!!
Kul att du fick se Forsberg :)

Anna Wight (SweetMissDaisy) said...

Did you get your pencils, Linda!? =)