Thursday, November 09, 2006

Missnöjd........varför får man denna känslan fast man har lagt ner sig själ...
Dessa två kort jag har gjort de senast dagarna är jag inte nöjd med , det är inget stort fel på dom..men ändå kommer den där känslan fram.

Om jag inte ska jobba imorgon (det vet man ju aldrig som vikare) ;-/ så ska jag försöka att göra några kort...kanske lifta då brukar det släppa lite..jag har ingen block egentligen..utan är bara missnöjd, att det inte blir som i mitt huvud....

24 comments:

AnnaB said...

Å det är alldeles obegripligt vad den där känslan kommer ifrån när man ser korten... men ibland blir det väl sådär. Jag hoppas att du får mer flyt och positiva känslor igen snart! Korten är verkligen fina, så levande och mysiga!

Anonymous said...

Jag känner igen känslan, tyvärr sviktar självförtroendet ibland. Men att du känner dig missnöjd med dessa korten...de är ju helt underbara! Det nedersta kortet är ett av de finaste jag sett! Du är en fantastisk kortmakare. Kram!

ellen said...

Begge er helt nydelige!!
..men jeg kjenner igjen følelsen og den er ikke god.. Sikkert lurt å lifte litt så du ikke stopper opp med å skape, jeg opplever iallefall at mismotet setter seg litt fast hvis man venter for lenge og da kan det være tungt å komme igang igjen.
Du er en kjempeinspirasjon for veldig mange!! Gleder meg til hver ny post på bloggen din :)

Stina said...

ÅÅÅ.......dom är ju så fina! Farsdags kortet är så fint så min pappa får ett som "liknar" ditt.Jag blir så glad varje gång du har ett nytt kort på din sida.Kram Stina

VeronikaP said...

Dina kort är så otroligt fina!!! Men känslan av att inte vara nöjd kommer väl till alla någon gång!

Väntar på nästa omång kort... :-)

Malin said...

Såja Linda...... Det är fina kort, så fina. Men tråkigt att du känner så. Kram på dig och hoppas det känns bättre snart med kortmakeriet.

Theresia said...

Ja jag känner igen det där att inte alltid vara nöjd, men man kan inte sitta med ett kort i all evighet heller utan måste gå vidare....
Det släpper nog ska du se.
Jag tycker att korten var kanon. Men förstår dig... för den känslan har nog alla ibland!
Kram.

Anonymous said...

Nämen, dom är ju så otroligt fina o det är sån känsla i dina skapelser! men tyvärr så förstår jag vad du menar med att man får den där känslan ibland. Jag tycker att du är OTROLIGT duktig och det är alltid lika kul att titta på vad du har gjort. Du inspirerar mig
(o många andra!!!)så sträck på dig o njut av av vara så begåvad o att ha en så känsla som du har!

Anonymous said...

Kan känna igen känslan, men dessa kort är helt fantastiska. Säger bara WOW, du blir bara bättre och bättre.

Många kramar

Maria Eklund

Hilde said...

Ingen fare, du trenger ikke være missfornøyd. Kortene dine er like flotte som alltid!! ;-)

Lindzi said...

Dumma Linda! Du är ju fantastisk! Men det finns ju en fara i att höra det för mycket... då blir man ju självkritisk och låst. Du är jätteduktig och inspirerar mycket ska du veta! Kram!

Hella said...

fast hur som helst är det jättefint, även fast jag vet hur det kan kännas ;)

kram

Aud said...

Kortene dine er vakre! Med din kjente, gjennomførte stil! Den misfornøyde følelsen er nok kjent av alle oss kortmakere - særlig når man har et bestemt bilde i hodet på hvordan sluttresultatet skal bli - og så er det noe helt annet man sitter med...
Men det behøver ikke være et dårlig resultat av den grunn, her har du i alle fall ingen grunn til å synes det ble dårlig! Kanskje anderledes enn tenkt, men veldig bra!!!

Angela said...

Just dessa kort tyckte jag faktiskt var hur fina som helst, tycker dom är ÄNNU finare än vanligt! (och det säger inte lite...) hoppas du kan titta på dom imorgon och känna samma sak! Kram på dig!

Åsa/asamia said...

Jag gillar korten jättemycket! Förstår känslan av att inte va nöjd även om andra gillar det man gjort - men jag hoppas att det släpper snart och att vi får se fler fantastiskt fina kort!
Kram

Anonymous said...

Missnöjd????!!! Jag skulle kunna lägga mig ner och dö lycklig efter att ha gjort såna vackra skapelser! :-) Men visst är det så att vi kan känna att vi inte duger, oavsett hur bra vi får till det. Då är det skönt att veta att mitt och ditt värde inte sitter i vad vi gör och hur vi gör det utan att vi ÄR den vi är!

Bamsekramisar!

Powerpinglan said...

Hej!
Jag tycker dina kort som vanligt är mycket fina.
Du är en stor inspiration för mig som nybörjare.Jag hejade på dig på mässan i Sollentuna,kände mig otroligt töntig typ "hej jag heter Helena och jag tycker du gör så fina kort".Var så nervös...:(
Iallafall,hur har du färglagt bakgrunden på staketet?Med akvarellfärger?Ha det bra!

Anzan said...

Men herrejesus männsika - de är ju SUPERFINA båda två!! Du e GRYM!!!

Men...jag fattar känslan - jag gör ju bara LO:s än så länge och sådär känner jag allt som oftast, men då tar jag en paus och gör klart den någon annan dag istället.

Tack för att du "lurade" på mig distresser på mässan - snart ska jag ta tag i årets julkort och det ska bli såååå kul! Du inspirerar verkligen vännen!!

bea said...

wonderful card, soo sweet, amazing colours and super arrangement. ADORABLE!!!

ylva said...

jaha... det var ju annars några av de finaste kort jag någonsin sett! jag hoppas att det känns bättre snart ;).

JennyS said...

tokis där, dem är jättefina som allt du gör =)

KRAMAR

Mysmasken said...

De är underbara och jag får nog ta och scraplifta dig :D

Anonymous said...

Om jag var hälften så kreativ och duktig på att göra kort så hade jag vart helt överlyckligt!!!! Du är den bästa kortmakaren jag känner till. Sträck på dig!

Kram, Kristin.

ronjabus said...

Men Linda vad tråkigt att känner så! Du är ju grym på det här :-)
alltid lika roligt att titta in!