Tuesday, October 25, 2011

Mitt pysselrum!


Nu börjar mitt pysselrum ta form!
Jag har fått upp det mesta som behövs för att pyssla, det som saknas är möjligen en hylla till pärmar och tidningar!
Här är en överblick!

I denna hylla från Ikea förvarar jag i stort sätt allt! Pärmarna är mina omonterade stämplar, i lådorna finns det akrylfärg, embossingpulver, trådrullar, sybehör, stansar, verktyg, chipboard, fotografier medmera! I den metallfärgade lådan har jag stämplar på kloss..


Härstår jag rakt framför min sittplats, på skrivbordet står en blicka som jag köpt på secondhand och målat och satt tapet i botten, även en förvaring från Ikea som jag har målat och stämplat POST på, några plåtburkar till pennor och saxar..

Solen skiner så fint in på bordet, det kommer bli en fröjd att pyssla här!


Vid sidan om min hänger bokstäver och dekorationer även några saxar och stansar, de som används mest får vara framme.. även min gamla dokumentvagn från en stolsköterska, där i förvarar jag mina papper!


Älskar ju plåtburkar..det kan man ju aldrig ha för många av.. och de finaste tygerna fick oxå vara framme, jag har massor med tyger och har tyvärr ingen bra förvaring till dom är men det kommer med tiden..

I glasburkar har jag blommor och band, broderitråd och spets, även vissa små metalldekorationer..Den gamla ordbokens papper använder jag på kort och liknande..


Vid sidan av min har jag på tavellister där tanken var att inspiration ska finnas, ssatte upp några av min egna kort som jag gillar..tycker alltid att det senaste kortet är finast och inspiration behövs ju alltid!


Här ser nu min bricka och även nåldynan som jag visade i några inlägg sedan..På brickan förvarar jag mina stämpelklossar i plexi, stämpeldynor, tejp, dekorationer i papper typ tags och ettiketter och brads..
I postlådan förvarar jag lite olika häften med gamla avier och räkningsblock som jag köpt på loppis, kuvert och cellofan och färdig målade motiv!

I fönstret sitter en liten giraff som jag har sytt!

Så här såg det ut när jag började förra veckan..
det bästa är att jag inte har köpt en enda pryl, alla hyllor konsoler och annat fanns här hemma, med lite färg och ommöblering så blev det ju bra! ;)

Nu har ni sett hur jag har det!

Hur har du det i ditt pysselrum/skaparhörna?

♥♥♥

10 comments:

Pillan said...

Vilket härligt pysselrum du har!! Vi syns den 12 nov!! :-)
Kram, Pillan

Anna said...

Underbart!!

När kommer du och gör mitt? ;O)

Höstkramen Anna

Monnah said...

Grymt!

Lottas vrå said...

Vad fint du har det!
Mycket på liten yta - me like!

Anneli Mellstrand said...

Du har verkligen lyckats med ditt pysselrym ,döööömysigt .....

Pysselkram
//anneli

Anonymous said...

Underbart Muhren! Love it and want it!! kram sandra

Angela said...

Men åh så fint du har fått det! Ser riktigt inbjudande och inspirerande ut. Kul också att du inte har köpt något nytt, sånt gillar jag.

Din plåtburk i turkost med blommor på blev jag ganska så avundsjuk på... ;)

Emma said...

Det blev ju superbra, fint och mysigt!

Mya said...

Underbart rum Linda!!! Du har lyckats!!!

Åsa/asamia said...

Å vad fint du har det, ser ut som en inredningskatalog.....synd inte mitt ser ut så.
Kram ♥