Monday, October 02, 2006

Vår katt kom tillbaka efter 2 år!!!!

I går kväll satt jag här med en kopp te och tittade lite på "Beck", plötsligt krafsar det på rutan på vår ytterdörr (det gjorde vår förra katt Cesar), tänker vad konstigt "Sumpen" (vår nya katt) krafsar ALLTID på dörren inte på rutan och jag hade ju precis släppt ut honom!

Går till dörren för att kolla.....ser en svart katt som liknar vår Cesar som försvann till skogs för 2 år sedan...öppnar dörren, och in kommer han lite skabbig och sliten, men med samma Cesar!!! Först tänker jag det kan ju inte vara sant.....hur gör vi nu..2 vuxna hankatter......

Men visst var det han, han åt (3 skålar med mat), kelade,

sen ville han ut igen, så jag släppte ut honom. Så i natt krafsar det på dörren tänker att jag måste nog släppa in Sumpen, annars kanske det blir bråk på altanen.......

Nu är båda katterna ute, och jag vet ju inte om Cesar kommer tillbaka igen, men visst brukar dom komma tillbaka där de får mat? Kan man ha 2 vuxna hankatter, om nu båda väljer att bo här! Katterna är ju skogskatter, de kommer och går som dom vill, vi bor ju långt ut på landet!

Har ni hört något liknande?

Jag är lite rädd att de ska komma samtidigt, nu har de gått om varandra......
Ingen av dom är ju kastrerad...men det är ju dax nu!

Tyvärr kan jag inte ta något kort på honom då min kamera strejkar!
Ska se om jag kan ordna det!

4 comments:

Kerilo said...

Vilken solskenshistoria!
Hoppas att Cesar stannar hemma nu, och att han och Sumpen kan bli kompisar.

Kram
/Kerstin

Anonymous said...

Så herlige kort du lager av Magnolia stempler. Jeg har nettop sendt bestilling på noen. Jeg ser at du har sluttet hos Hanglar och stanglar, men jeg skulle ønske å melde meg på månedspakker for disse og Magnolia. Hvem kontakter jeg?
Personlig mail adr:
britvold@online.no

Anna said...

Vi hade en katt när jag var liten som kom tillbaka efter lång tid. Han gjorde honkattan gravid sen försvann han igen har jag för mig.

Kramen Anna

Mikaela said...

Men guuud så konstigt, tänker på att vår katt Cesar försvann förra veckan, men han var ju bara borta i 2 dagar....2 år!!!!!