Sunday, October 01, 2006

Har slutat gräma mig.....

Att jag inte kom iväg till Helsingborg, ibland fungerar det bara inte! Jag har pysslat lite istället, och hoppas på mer pyssel idag! Först ett DT kort åt Magnolia, älskar dessa lucia stämplar, absolut de finaste på marknaden just nu. Jag har maskat ihop dom så det verkligen ser ut som om de går på led ;-), jag är nöjd med färgläggningen men inte med uppläggen, det är något som känns fel....
Och detta är ett litet tack kort till någon trevlig vän jag har, jag har en hel drös med kort att göra, så jag hoppas på att få lire gjort idag. Dessa stämplar är från Penny Black och jag fick just dessa motiv av underbara Jenny/Slenny i födelsedags present. Tack till dig!

12 comments:

Sanna F said...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå vad fina kort!!!
De är helt underbara och fantastiska!!!!!

AnnaB said...

Nähä, inga fel där inte! Bara SÅ himla fint!

Jag tror jag har missat att säga grattis, så nu kommer det i efterhand... både grattis på bröllopsdag och grattis på födelsedag, lite sent sådär! *kram*

Marie said...

åh wow vilka kort!!

Anonymous said...

Hej Linda!

Vilka underbara kort! Du behöver absolut inte vara missnöjd, de är såååå fina. Färgläggning, upplägg, ja allt är jättebra.

Kram

Maria Eklund

Anzan said...

Va? näää...det är inget alls fel på upplägget. Kortet är SUPERFINT!!! De går verkligen på led!! :) Så sött. Det andra kortet är lika kanonfint det med!!!! Du e GRYM!

Kristin said...

Hej!

Korten är så underbart fina att jag saknar ord. Jag får säga som den där Kishti (?) i Idoljuryn brukar säga: It's a halleluja moment!!!

emso said...

Jättesnygga! Gillar att du har stjärnor under löv/blomma... kanske norpar lite =) Har funderat på lussestämplarna, dom är verkligen fina.. men vet inte, det är ju lite begränsad tid man kan använda dom =)

Lindzi said...

Du ska vara nöjd!! Underbara kort ju! Fattaru vad dessa stämplar har blivit pga DIG!! *heeeeeta* Kram!

Anna said...

Linda det är absolut inget fel på korten. För dom är helt underbara.

Det du kanske stör dig på är att du har placerat cirklen lite i ena hörnet.

kramen Anna

UlrikaK said...

Helt fantastiska kort! Håller med Lindzi, du lyfter verkligen stämplarna!

Jag har varit bortrest mycket, både med jobbet och privat. Men nu ska jag vara hemma, så om du fortfarande känner för att träffas vore det jättekul!

Zara said...

Underbara kort!
Kram

Anonymous said...

Ohhhh, underbara kort! Kan du inte berätta hur man "maskar"! Jag vill så gärna prova med mitt lilla luciatåg (några år gammalt)!

/Johanna