Tuesday, June 06, 2006

Jag har inget shoppingfinger...Men ibland är man ju tvungen att handla, jag hade slut på alla roliga mönstrade papper, även enfärgat i roliga sommar färger var slut...men nu så är lagret påfyllt så jä*la kul eftersom vi ska har scrapträff på lördag.....
I går fick jag ett STORT paket från pysselpunkten.se
Jag har så mycket inspiration, och en hel del nya fina foton....speciellt på Minna, min brorsdotter.

Så nu är frågan vilket format ska jag scrappa de bilderna i, tanken är att jag ska ge det albumet till henne, så småningom...funderingarna går kring 8x8 eller 9x9, men problemet är att man ska hitta ett album man tycker är fint....jag gillar AMMs små album, men vet inte riktigt vilken butik som har dom hemma.
Jag längtar till helgen!!!!!!

5 comments:

Millan said...

Åh, jag hoppas verkligen att jag också kan vara med på träffen ett tag. Ska höra med en kompis om Malin kan vara hos henne,för gubben min har fullt upp nu när det är skördetider.
Beträffande album, så tror jag det är lättare att hitta album i 8x8,jag vet att Vixxan har haft såna där AAM album, men jag vet inte om hon har några kvar.
Kram!

Lene S said...

Åå så mye fint!! Det er jo så deilig å få nytt påfyll av freshe og inspirerende papirer og scrappe dubbeditter! ;o) Jeg gleder meg til å se hva du tryller frem med alt det nye fine!

Lene :o)

Marie said...

Vilket lyxigt scrappaket jag spanar in... Hörde av Jenny att ni ska ha scrapträff. Hoppas ni får supernice och att du får MASSOR gjort (hoppas kan man ju alltid ;)

*kram*

webmosterhelene said...

Å, vilket härligt paket :) Jag har ju själv gått igenom mina scrapsaker i helgen - pga nya hörnan - och hittat massor med nytt :) Nu gäller det bara att hitta tiden att scrappa oxå ;-)

Kram
/Helene

Synnove Olava said...

Herlige papir... Deilig med litt påfyll en gang i blandt...

Er det noe vi scrappere aldri får nok av, så er det PAPIR.... LOL...