Tuesday, February 21, 2006

Sportlov!!!


Eftersom jag är arbetslös så är barnen hemma denna vecka, så vi måste ju sysselsätta oss på något vis, vädret har inte varit det bästa, men igår var vi på stan och handlade, då gick ju några timmar.

Idag så skulle vi städa, då vi ska ha kalas till helgen, både Marcus och Madicken fyller år.
Men vi bakade istället! Och gjorde kungakronor!!!

Nu ska jag och Madicken stämpla lite jag fick nya hÄnglar stämplar i brevlådan, undra hur länge hon vill göra det!
Marcus och Melvin spelar monopol, hur det nu går!

4 comments:

Karin B said...

Vilka fina kungakronor :-D
Det ser gott ut med smet... Kanske också ska baka lite!

Kul med nya hänglar :-D

AnnaG said...

mmm va gott det ser ut! Här har vi oxså sportlov hela familjen är hemma jag är ju eg inte ledig då jag har min uppsats att skriva på men tar mig lite ledigt ändå =) Igår var vi o bowla hela familjen jättekul!Sååå kul med nya hÄnglar ser fram emot att se vad du gör för fint med dem.
Har ett jättebra fiskdammstips, om ni ska ha sån på kalaset, till dig som gillar att pyssla ;)En pappersfisk! Ta en djup papperstallrik lägg godis på ena halvan. Vik hop så du får en halvcikel. Klipp stjärtfena och ryggfena i papper som du sticker ned i "skarven" på lämpligt ställe. Häfta hop allt med häftapparat. Måla ögon och mun och ev lite mönster på fisken. Sen får varje barn en egen fisk när de metar har varit jätteuppskattat på varje kalas vi haft! Om jag var otydlig får du höra av dig så ska jag se om jag kan förklara bättre.

muhren said...

Smart ide´Anna, kommer att sparas till 5 års kalaset!

Jenny Li said...

Oj, vad imponerande att du kan stämpla med din tvååring... Kanske ska börja drilla min lille vilding också - han gillar ju att slabba med kritor, kanske stämplar kunde vara kul också... Får nog bli de monterade då, EZ-stämplar kan bli svårt...! *s* Tack för tipset, ska testa nån gång när det är inneväder och man inte vet vad man ska hitta på!