Thursday, February 16, 2006

Nya möbler...


Jag är en sån person som gillar begagnade möbler, har svårt att gå på en loppis eller aktion och inte köpa något!
Nu har jag insett att i stort sätt så är alla våra möbler begagnade, vilket gör att det är begränsad livslängd på möblerna.

Jag älskar ju även att möblera om, måla ny färg på väggarna, planera inköp, dock inte dyra, utan hitta små saker som kan höja mysighets faktorn.
Nu kommer det att ske stora förändringar i vårat vardagsrum, min mamma har köpt ny soffa, så vi ska få hennes, inte den snyggaste med en helt vanlig svart skinnsoffa.
Vi har haft tygsoffa ett par år, men det fungerar inte så bra med 3 barn och katt, katten har rivit sönder hela ena armstödet.

Sen har vi inte haft soffbord få de senast åren, det slängde jag ut, för jag blev så irriterad när barnen ville äta framför teven, sen började Madicken att gå, och då slog hon ju i huvudet hela tiden, AJ!!! Så det slängde jag ut!

MEN nu är det dax, för nytt soffbord, ny tvbänk, nya fond tapet, nya kuddar, nya gardiner.
Färgerna kommer att gå i svart-grått-vitt-beigemed accenter i kuddar och dekorationer i varmorange och mörkvinröd, det kommer att bli såååå fint!

Detta eksoffbordet ska vi köpa det kommer från mio!

6 comments:

gudrun said...

WOW! For et knallkult bord!!
DET kunne jeg også ha ønsket meg...
Hadde det ikke vært for at jeg har et helt hus fullt av møbler... *sukk*
Jeg har nemmelig også en altfor stor forkjærlighet for loppisfunn og auksjoner. I tilleg har jeg arvet masse gamle møbler....
Det kule med en sofa til 50.- er jo at man kan ha den så lenge man vil, det gjør ikke noe om mine 4 unger hopper i den, søler saft eller at katten klorer....når den er ødelagt, eller når vi er lei den...ja så bare hiver vi den ut ;-)

Lykke til med ommøbleringen!
Høres ut som det kommer til å bli superlekkert! :-)

KLEM

muhren said...

Kul gudrun att du liksom jag gillar begagnat!
jag ska fotografera en av de nya kuddarna så ska ni får se att färgerna är samma som din utmaning på PG.

Emma P said...

Vad roligt att få göra om sådär, å vilket snyggt bord ni hittat!!

zarischka said...

Åh, vilket ursnyggt bord! Låter som om ert hem kommer att bli huuuur läckert som helst - och det som var fint redan innan! :)

JennyS said...

skoj skoj skoj att inreda och greja! Vi har precis renoverat och inrett lilla hallen, den långa du vet ;) Så roligt och mysigt när det blir fint
Kram

muhren said...

Zarah, kul att du tyckte att det var fint här innan, jag tycker att det alltid ser ut som en orkan har dragit fram här, men jag hade ju faktiskt städat innan du och din syster var här! ;-)

Jenny, ska bli kul att se vad ni har gjort med hallen, nästa gång jag kommer för att låna golvet i ditt scraproom. ;-))