Monday, February 12, 2007

VABar...

Kortet har jag pysslat lite med när Madicken har sovit..stämplar från Magnolia, penny Black och autumn leaves. Ett stort tack till Hilde för inspirationen...


Jag sitter här med en liten sjuk flicka i knät, hon började att kräkas i lördags när vi var på middag hos mormor...sen följde en natt med diarré och kräkning säkert ca 15 ggr, var vi uppe, igår så varvade hon med att sova och kräkas...


Idag har iallafall kräkningarna slutat men hon har fått feber och vill inte något...sova och se på film funkar iallafall.


Jag ska jobba i morgon, Fredrik får vara hemma då.....
Jag fick en fråga om vad ettiketter var för något och de är såna som jag har på detta kortet cirklen och den avlånga tagen det står "notes" på.

17 comments:

Maria Eklund said...

Hej Linda!

Du upphör aldrig att förvåna. Vart får du allt ifrån. Dina kort är mina absoluta favoriter. Och nu såg jag ju en till stämpel som jag har glömt att beställa.

Kramar

Maria

Muffin said...

Superfint! Grinden är verkligen jättefin och din inspiration flödar som vanligt. Hoppas Madicken piggar på sig!
/Muffin

myamia said...

Det här kortet är underbart, så mycket fina detaljer!

Christel said...

Var köper man etiketter? Eller gör man dem själv? Älskar det du gör :)

Hjördis said...

Helt underbart kort Linda!!!
*klickar tillbak å tittar å njuter en stund till* ;-)
Kramiz Malin

Annika W said...

Men, du är ju grym Linda! Så många nya härliga kort varje gång jag tittar in. Om jag ändå hade ett par gram av din kreativitet och energi... Heja dig!
Hoppas förstås att magsjukan ger med sig, inte kul med sånt.
Kram

Lindzi said...

Men det är ju fantastiskt vad fint du kan göra. Vilken/vilka färger har du använt till hennes hår? Den rosenknoppen måste jag nog köpa.

Petra/Paradise said...

Herregud vilket stimm du är i nuu!! Underbart å se alla dina fina alster! Det bara sprutar kort om dej just nu!! ;D
Jättefina!

Ha en trevlig kväll!
/Petra

Katarina said...

Hej Linda!

Super fina kort, som VANLIGT :)

Jag har en snabb fråga ang lacksignillet du använde på ett kort. Kortet är "Puss och kram"-kort med ett stort hjärta och spets runt omkring den (länken http://bp1.blogger.com/_0a52jROwUZo/Ra4vBGAFYCI/AAAAAAAAAQQ/ZHQnAr_9AqQ/s1600-h/magnoliavalentin1.JPG).

Mönstet på signillet är underbar och sällsyn (även färgen på lacket). Så jag undrar var har du köpt signillet och lacken? Tack på förhand Linda!

hälsningar
//Katarina

Ulrica said...

Underbart kort. Gillar verkligen alla detaljer du får med på korten.

Hoppas lilltjejen kryar på sig.

muhren said...

Lite svar på era frågor..

Christel; ettiketterna har jag fått från Magnolia, och de kommer från DasiyDs, men det finns andra märken oxå, bla 7gypsies.

Lindzi, jag har använt mustard seed och vintage photo, i lagom blandning...;-)

Katarina, både lack och signillet, är från Magnolia, färgen heter gammel rosa, jag tror tyvärr inte att det finns i deras webbutik men ring, eller be någon i närheten handla.

Mettes sida said...

Hej Linda!

Lika inspirerande och underbart som alltid! Upphör aldrig att förvåna mig!

Jag hoppas att Madicken har kryat på sig.

Vi får ta den där pysselkvällen snart! Jag fick min QK-tång igår!

kram

Sanna F said...

Du är så fantastiskt duktig och gör så himla fina och underbara kort så man finner inte ord. Helt underbart och detaljrikt. Super snyggt med etiketter.. måste jag nog åxå testa!

KRAM

Aud said...

Nydelig!!! Du lager fantastisk fine kort, Linda!

Håper datteren din snart blir frisk igjen.

Jeg har noen clearstamps fra Sassafras Lass som er tags { http://www.sassafraslass.com/details2.cfm?product=301&catname=View%20All%20Stamps }

Jeg så det fine signatur stemplet du bestilte fra Krumelure (Lisbet) - litt gøy at du får med en swirl på, som jeg har tegnet for Lisbet! :-D

Petras blogg said...

underbart kort Linda! gillar när det andvänds stämplar till scenerier.... ettiketter ja det får man nog testa efter det att du visat så vackert dom kan användas

UlrikaK said...

Så många fina detaljer du fått med på det här kortet. Jag satt och tittade på det en bra stund =) Det är så trevligt att se andra skapa en massa underbara saker när man som jag är inne i en block. Tack för att du delar med dig!

CamillaB said...

Underbart kort! Vad fint det blir med etiketterna!