Wednesday, February 14, 2007

Underbar post...

Kortet är lite mindre än vanligt bara 11x11 cm.


I dag när jag hämtade posten låg där ett paket..lite fundersam blev jag allt, vad har jag beställt som skulle komma nu....


I paket så låg det massor..alltså massor av underbara pennor...sakura pennor, souffle, gelly roll och glaze, jag som bara har haft en vit innan, och den är ju sååå bra, det är den som jag har ritat linjerna på den röda tröjan som sjörövaren har i förra inlägget.


Pennorna kom från Janne, en försäljare som hade varit i kontakt med Magnolia, och ville se vad jag kunde göra med hans pennor...;)


Så klart var jag tvungen att testa , tyvärr syns inte effekten i scannen ;(, paketet är målat med distress och skuggat med MCP, MEN på bandet har jag målat med en av de glittriga gelly roll pennorna..och det glittrar så fint i verkligheten..


Pappret som jag har använt är oxå underbart ett mustigt lila men guld tryck från "Once upon a time" packen från DCVW..för att förstärka det guldiga så embossade jag lite swirlar i guld.


Allt material är från Magnolia

10 comments:

Therese said...

Jättefint kort!
Kram

Mettes sida said...

aldrig fel att få paket i brevlådan!!!
Jättefint kort!

kram

Petras blogg said...

snyggt! visst är det kul med överrasknings paket....

Anna said...

Fint kort!

Marit said...

Så nydelig det ble med bakgrunnen du har tegnet. jeg synes ofte at gull og lilla blir så flott sammen. Ikke noe unntak her.

Ace said...

Hej Muhren, vill bara säga att du är en underbar inspirationskälla. Du gör så fantastiskt vackra kort. Jag undrar var du fått tag i dina swirlstämplar. Vill gärna ha egna...

muhren said...

Ace, swirlstämplarna är från Autumn leaves, men jag har ett annat tips oxå, kolla www.auddesign.no, hennes ena stämpel platta är full med doodling och swirlar..

Ace said...

Hej igen. Det var precis autumn leaves stämplarna jag var ute efter. De enda som har haft dom verkar vara easer, men dom är slut. Skrutt. Vet du om det finns att få tag i någon annanstans? Tack för hjälpen!

Lindzi said...

Du! Det här kortet är verkligen vackert och glamouröst!

Åsa, alias virve_w said...

Det är ju alldeles alldeles underbart fint!
Jätteläcker med guld & lila ihop :)