Saturday, December 02, 2006

jag är sååå trött..

...på att vara sjuk och ha sjuka barn...känner mig som världens sämsta mamma, när det ända jag kan tänka på är om jag kan lämna dom någonstans så jag kan jobba...

Men mina timmar på jobbet har dock ordnat sig, men det var på ett ganska otäckt vis...

I torsdags när jag kom till jobbet (åkte fast jag hade host och feber) så möttes jag av en skrämmande syn, min arbetskamrat hade cyklat in i ett räcke/staket, och flygig över styret men huvet före rakt ner i asfalten, hon var illa däran, när jag kom (först på plats).

Vår chef var på väg, så jag satsade på att försöka hjälpa till att stoppa blödningen, sen var det bara att ringa efter ambulans och vänta..hon fick sy på 3 olika ställen i ansiktet och krossade en del av kindbenet...så nu jobbar jag åt henne. (min feber och hosta blev plötsligt småpotatis)

I dag hade jag planer på att göra minst 4 kort, hänga upp julgardiner, putsa fönster, och kanske baka lussekatter...men nu sitter jag här sjuk igen, hostar och kraxar...

Någon röst har jag inte och dessutom så vaknade jag i natt med en liten flicka bredvid mig med 39 graders feber, och idag har hon kräkts 2 gånger...USCH vad jag klagar men jag känner att jag orkar ingenting det är så trist, dessutom är jag själv med barnen maken jobbar ....

12 comments:

Anonymous said...

Hej Linda!

Det är faktiskt helt okej att klaga ibland. Det är inte roligt när barnen är sjuka och man själv mår dåligt. Har själv haft en sån vecka. Rasmus har haft magsjuka och jag har varit jätteförkyld och haft ont i huvudet.

Krya på dig

Många kramar

Maria Eklund

Annika (kakka1) said...

Det låter ingen vidare Linda.....och visst FÅR man gnälla ibland. Hoppas att ni piggnar till nu allihopa så att ni hinner med lite mysigt julstök. (men gör bara det mysiga julstöket, strunta i resten, det blir jul ändå)

Kraaam Annika

Hella said...

skickar en hel hög med "krya-på-dig" och "orka-med-allt" kramar!! :)

Emma said...

Men Linda.. inte vara sjuk! Hoppas att du mår bättre snart!

Kram

JennyS said...

Uschlingen, det låter inte alls roligt Linda. Krya på er allesamman

Kramar
Jenny

AnnaB said...

Men uj Linda! Det är verkligen helt ok att tycka att det räcker nu, för det är jättejobbigt med sjuka barn och när man är sjuk själv också räcker krafterna helt enkelt inte till. Vad läskigt med din kollega... cykelolyckor är ju kanske inte jättevanliga bland vuxna, men man kan slå sig väldigt illa. Jättemånga krya på er-kramar!

Kristina said...

Skickar en massa krya-på-dej-kramar...

Lotta said...

Hoppas att ni alla snart blir friska. Inget kul att vara sjuk.

Kramar till er
Lotta

Åsa/asamia said...

Stackars dig och er!
Det är helt OK att känna sig som en dålig mamma ibland. När man själv är sjuk, maken jobbar och man känner sig som ensammast i världen blir det så. Känner så väl igen det!
Hoppas att ni snart piggar på er,
Kram från en som också är sjuk fortfarande.

Petras blogg said...

ushh låter ninget kul... är själv rätt trött förskyld i 4 veckor.
Krya på dig det blir väl inte värre...

Annika said...

Men hugaligen! Ni får ta och krya på er hela bunten! Hoppas det läker fort, din arbetskompis skada! Kramis!

Malin/nimal said...

Vi känner oss nog som dåliga mammor lite då och då.....
Men sjukdom kan ta knäcken på vem som helst. Vila och blir frisk nu.
Stooooor kram

Malin