Thursday, November 23, 2006

Utmanad..


Jag fick för ett tag sedan en utmaning av Lisa på Inkywings att skapa ett kort utan dekorationer, bara papper, stämplar och färg....


Jag har funderat länge på hur jag skulle göra, sen såg jag att Monica hade haft en collage utmaning i helgen som jag hade missat.


Så igår kväll plockade jag fram gamla stämplar och började leka..och hör och häpna jag blev faktiskt nöjd utan dekorationer..det enda jag ångrar lite är det sista som jag stämplade på kortet, flourish stämplen från autumn leaves på och bredvis hjärtat skulle inte varit med, det var finare innan, men man lär så länge man lever...

Over and out!

11 comments:

Emma said...

Jättesnyggt det blev... ser inte alls odekorerat ut fast det inte är några dekoreationer =) Är det ett bling-bling papper jag ser i bakgrunden tro.. =) Dom är ju bara för underbara!

muhren said...

japp, Emma det är ett bling papper!

Emma said...

hihi.. misstänkte det ;)

Camilla said...

Detta gjorde du med bravur...! Finns det någon stil som du inte behärskar...tror inte det ;-) Tycker för övrigt att det blev jättefint med flourish-stämpeln.

Theresia said...

Vilket fint kort ibland går det nog av ren rutin att sätta på dekorationer osv, men det behövs nte alltid.

Monica said...

Vad roligt att du gjorde ett collagekort! Snyggt, snyggt. Du är så bra med stämplarna så de klarar sig helt på egen hand. Så klart!

Lindzi said...

Vilket underbart fint kort!

Aashild said...

Du er knakende dyktig, Linda! Og du har inspirert meg til å prøve fargelegging med distress! Sååå morro! :) Takk for super inspirasjon!

Og du har vel tatt en titt her?
www.stempelblad.no

Klem, Åshild

Mysmasken said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mikaela said...

Guuuud vilket snyggt kort, du är bara såååå bra!

zarischka said...

Såååå vackert!!!