Sunday, June 11, 2006

Tack!


För en trevlig scrapträff i går lördag, Melvin och jag var mycket nöjda, jag fick ju nästa 2 LO färdiga och Melvin har gjorde väl sisådär en 35 kort!!!!!

Jag satsade på att försöka vara kreativ med mina (och Sanna och Saras) Qk dies för att vara med i scrapaddicteds tävling denna månaden, det slutade med att jag gjorde 2 + 1 dag, så nu måste jag välja vilken jag tror mest på.
Den jag gjorde i dag valde jag bort...för till den hade jag använt scraprooms veckoskiss..tack Maria för en rolig och lättarbetad skiss.

Det är så kul att scrappa, och idag ska jag beställa en foto skrivare, så ifortsättningen behöver man ju bara scrappa de korten man känner för!

Jag känner att jag har flyt nu.......funderar på att åka ner till Scraproom någon dag och insupa lite inspiration, jag ska ju jobba hela sommaren sen, men är ledig ett par veckor till.

5 comments:

Karin B said...

Åh då följer jag med :-) Till SR alltså :-D Har funderat på samma sak! Tack själv för igår!

Jenny said...

Kanonsnygg layout!
Du kommer bli lycklig över din skrivare - det lovar jag =) och du måste LOVA att säga till när du åker till SR

Lindzi said...

Jag tycker jättemycket om din LO! Ser fram emot att se vilken LO som åker på tävling! Det märks att du har flyt... och det inspirerar!

Monica said...

Älskar dina sidor!!! Kul att veta att du och de andra har fått träffa min syster. Vi är båda glada över det! Tänk om det skulle kunna gå att fixa lite träffas i juli?!

muhren said...

Ja, Monica klart att vi måste träffas när du är så nära, hör bara av er, Karin och jag kommer!