Sunday, August 06, 2006

Nya mål!!!


I går träffade jag en av mina största scrap idoler, Monnah/Monica för första gången....vi har ju "talats vid" förut via mail och så men aldrig tidigare träffats..och vilken underbara människa, jag är sååå glad att jag började med scrapping för jag har fått så många nya vänner, som verkligen är vänner.

Det finns ingen som inspirerar mig så mycket som Monica, vad hon än har gjort så blir jag såld.
Vännen, om du läser detta vill jag bara säga att du är bäst jag är så glad av att lära känna dig, och jag kommer att ta dig på orden om att jag fick använda ert gästrum om jag kom till Stockholm, så någon gång under sen hösten SKA jag åka upp. Det är ett mål!

5 comments:

Sanna - liljan_ said...

Det låter som ett jättebra mål! Jag kan bara hålla med dig, Monica är en underbar person som skapar de mest inspirerande sidor!
Det ska bli roligt att ses snart igen vännen, hoppas ni hade det bra igårkväll! kraam

Lene S said...

Long time no see Linda! Det høres ut som du mår bra, og lykke til med dine målsetninger. Det høres ut som om du kommer til å lykkes å nå de!

klem Lene

(Og så må jeg bare få signere deg når det gjelder Monica! Hun var en av mine aller første scrapbookingidoler, og hun er det fortsatt. Love your style, M! ;o) )

AnnaB said...

Jag kan bara hålla med dig när det gäller Monica - både på scrapfronten där hon är en stor inspirationskälla och i livet i övrigt. Hon är en underbar människa helt enkelt!

Lycka till med dina mål Linda!

Anna said...

Vill bara att du ska veta att du är en av mina stora idoler!

Sen kan jag bara hålla med i vad du skriver om Monica.

Kramen Anna

Monnah said...

Tusen tack söta snälla Linda och ni andra! Jag kan inte annat än att hålla med om att det bara är bäst att ha upptäckt scrappingen. Inte bara för att det är så himla kul utan också för att scrappare är ett härligt släkte! :) Och Linda- jag ska spara finlakanen till sängen tills du kommer. Stor kram!