Wednesday, March 01, 2006

Jag är en härmapa!!!
Jag har bestämt mig för att testa en ny (för mig) stil, jag vet att det varit disskutioner på många bloggar, och eftersom jag inte har scrappat på länge, så känns det som jag har svårt att hitta tillbaka, så jag ska testa något annat!

Jag har hittat lite Lo som mina favvosar på 2peas har gjort och eftersom jag är kass på att länka skriver jag bara namnet och ni får själva leta upp personen på 2 peas (det är lätt)

Klcard högst upp, mandarin9 till vänster och molly till höger!
Andledningen att jag är en härmapa, är att jag har köpt den hjärtan stämplen som klcard/keisha använder! (nu är den på utlåning till Karin !)

vänstra är gjord

9 comments:

Millan said...

Jätteläckra layouter du hittat...ska bli spännande att se resultat av härmningen sen!

fridakarolina said...

Åh, vilken underbar hjärtstämpel, var har du inhandlat den?

Monica said...

Du gör allt lika fint vilken stil du än scrappar i.

Lene S said...

Gleder meg til å se resultatet av scrapliftene! KIcard er en av mine favvisar også;o) Ellers enig med Monica; du gjør jo alt så bra!

;o)

Karin B said...

Ja tack för lånet! Den används flitigt ;-)

Marie said...

Coola layouter du ska inspireras av (härma är ett så negativt laddat ord nuförtiden...), det kommer att bli döfint när du gjort din tolkning som säkert kommer ha en alldeles speciell superfin och fantasifull Muhrenstil över sig. I´m sure! Nu är jag nyfiken hur det blir så se till att lägga allt åt sidan tills de är klara ;)

muhren said...

FridaKarolina jag har köpt den på scraproom!

Jenny said...

Oh vad spännande! Ska bli kul att se dina tolkningar =)

Jenny Li said...

Härmas är bra - jag skulle bli supersmickrad om nån härmade nåt jag gjort, så det är inget att skämmas för tycker jag. Bra sätt att komma igång helt enkelt.

Men du... är det en STÄMPEL?? De stora hjärtanen på översta LOn... Ojj...! (tänk dig Scrappiz "chockade"-ikon här - sååå stora ögon har jag)... Kan man få tigga till sig ett par uppstämplade sådana av dig? Byta mot nåt... *tänker febrilt - vad kan jag ha att byta med...* JO, jag kommer ju att ha några Sizzlitz-alfabeten som inte är så vanliga i Sverige (kommer att ha = jag väntar på två med posten!), jag kan gärna stansa upp några rubriker åt dig om du vill ha... Var har du för övrigt hittat stämpeln? Den är underbar... Färdig-doodlade stooora hjärtan - jag gillar doodle-stilen, men är totalvärdo på att göra det själv, så det är ju perfekt för mig...!

Med 2peas måste man nog ha sina favoriter att söka upp och kolla på - det är så stooooort där, så jag blir snurrig i huvet när jag försöker titta i deras galleri! *s*